2008-03-03

Vi är inga horor!

En afrikansk fotbollsspelare i Skåne talar ut i Sportbladet. Han jämför fotbollsspelare med prostituerade, eftersom fotbollsspelare går dit pengarna finns.

Djävligt klockren liknelse.
För alla vi som kör bud, säljer gammalt kött på ICA, rapporterar om nyheter eller säljer dammsugare via telefon - vi gör det för glädjen att slippa sitta hemma hela dagarna. Lönen är oviktigt - ty vi äro inga horor!

Fast afrikanen har såklart fel. Helt djävla fel!
Alla fotbollsspelare är verkligen inte horor. I AIK spelar man inte för pengarna. Där spelar man för att få vara en del av Sveriges ädlaste fotbollsförening - med vissa undantag.

Razak Omotoyossi - DU är en fotbolsshora, men blanda fan inte in fotbollsspelare som Nordin, Mjällby, Rubarth, Pavey i dina nollställda uttalanden. Alla är inte lika enkelspåriga som dig, ditt smutsiga, skånskafrikanska lilla luder.



Aftonbladet: ”Fotbollsspelare är som prostituerade” (Helsingborg)

6 kommentarer:

Anonym sa...

HAHAHA!!! tror du verkligen dina älskade AIK-spelare spelar endast med hjärtat? jo men det kan du drömma om... möjligtvis att vissa av dom aldrig skulle dra på sig en DIF- eller Hammarbytröja men de skulle gärna spela för t.ex. Änglarna om de fick bra betalt. men det är så världen är. Razaks kommentar stämmer faktiskt i 9 fall av 10. om inte mer. Men va fan så e väl alla eller? jag skulle iaf troligtvis byta jobb om jag fick mer betalt.

Förresten, när vi ändå är lite inne på ämnet sex, hälsa Berth!

Anonym sa...

haahhahaha

Anonym sa...

Hahahahahahahhaha.. Du va mig ett stort jävlar skämt. Typisk jävlar stockholmare.

Anonym sa...

Skönt att se att dom som skriver kommentarer till ämnet är Anonyma... + I kanten för felstavningar också! Det gör det bara ännu mer roligt att läsa svaren. För övrigt hoppas jag att Berth spenderar pengar i AIK så vi kan vinka till er när vi drar till CL.

Anonym sa...

Med tanke på att blogginnehavaren också är rätt anonym så kan det väl kvitta om de som kommenterar är det också?

Hur som helst, uppenbart en skitblogg. Jag är AIK:are men blogginlägget här ovan är bara pinsamt att läsa. Att folk orkar. Ännu märkligare att Aftonbladet länkar till vad skit som helst. Å andra sidan. Aftonbladet... jaja.

/Benno

Cyron sa...

Men grina mera!
Kan ju nästan tro att ni också jobbat för pengar och inte för äran att utföra ert jobb.

Sen är väl jag den minst annonyma personen på webben? Den som inte känner till vem Cyron kan ju börja se över sina rutiner!