2007-12-23

Julskinkan åkte ur - ser fram mot Julen


Rikstjockisen/Förrädaren Anja, vars signum är en knubbsäl, åkte ur för andra gången denna helg. Anja Pärson hade lite otur eftersom hon tydligen åkte en annan bana än de andra tävlande. I fet-Anjas backe fanns det ett slagigt parti där skidorna fick dålig kontakt med snön - något som de andra alltså slapp.

Anja kan - bara hon vill.
Även fast Julskinkan fick den värsta banan av alla så kunde hon undvika en urkörning, men valde att bryta eftersom hon kunde ha kraschat in i käppen annars.

Hemma - utomlands
Tjockfan ska nu åka hem till Tärnaby, även fast hennes "hem" sedan flera år är Monaco. Denna vidriga människogris har alltså valt att inte betala skatt till Sverige, även fast hon ser Tärnaby som sitt hem och troligtvis tränar mer i Sverige än i Monaco. Anja Pärson är en landsförrädare som gärna suger ut riket på en bra uppväxt men sen inte är villig att hjälpa Nationen till fortsatt framgång. Och denna person hyllar ni? Anja Pärson borde fråntas sitt svenska medborgarskap eftersom det tydligen inte passar att betala skatt till landet som fostrat henne. Ni äcklar mig. Ni och Anja Pärson!

Aftonbladet: Ny uråkning av Anja

0 kommentarer: