2007-07-10

Mona Sahlin - hjältinan!

Jag sitter har i Hammarby Sjöstad och läser Aftonbladets sida från Almedalen. Det finns mycket intressant på denna sida. Bland annat en kondom, ca 190cm lång, som heter Emma och kräver billigare kopior samt jämnställdhet. Kampanjen kallar hon för 'Stå upp för Afrika'. Okej...

Lite mer plats får en liten kamel som står och tuggar på sitt dregel. Det är någon som tycker att myndigheterna borde ha lite bättre koll på dessa djur. Fair nuff!

Sen har vi då DROTTNINGEN! Mona 'jag-betalar-helst-med-folkets-pengar' Sahlin. Hon pratar lite om hur hon söker kontakt med unga på sidor som lunarstorm. Tonår upp till 25, säger hon. Sen avslutar hon med att avslöja att hon ska bila i USA, träffa sin dotter och gå på disneyland. Bila runt i USA... Besöka en nöjespark. Det kan bli en dyr sommar för det svenska folket och våran planet. Allt för att hjältinan Mona Sahlin ska få 'ha lite kul'.
Länge leve socialdemokraterna! För jag vill ha en kvinnlig statsminister som är omgiven utav jämnställda kondomer och slemtuggande kameler.

|Cyron i mobilen

0 kommentarer: