2008-02-24

Betala istället för att gnälla

Idag gråter en gubbe från mitt gamla fina Solna ut i Aftonbladet. Han skulle importera öl men fick skiten(Mariestads och Norrlands Guld) beslagtagen av tullen eftersom det, vid tidpunkten, var otillåtet att importera.

När Juha Heikkinen, ett år senare, kunde få tillbaks sin beställda öl hade bäst-före-datumet passerats med 11(elva) månader. Ytteligare klagar denna lilla finska kommunist på att han måste betala hela 184kr till Skatteverket. Det är en avgift som han av Tullverket blev tillsagd att betala för att få tillbaks ölen. Vilket han fullkomligt sket i.

Nu vill dock Skatteverkat att Juha äntligen betalar dessa fjuttiga kronor. Men Juha bara gnäller och avslutar sitt gnäll till kvällspressen med ett "heja Sverige!".

Jag kan väl säga såhär - till Juha och alla andra snåla djävla as som vill smita från skatterna och andra avgifter. Vi har Anja Pärson i den kategorin också...

Har ni så djävla ont om pengar, att ni måste försöka slinka undan med några kronor extra i behåll för att få in tre flak öl så ska ni fan inte klaga om det går fel!
Att Juha hellre importerar 72 små ölburkar istället för att betala samma pris för 48 burkar vet jag inte vad det beror på. Men han var nog väl medveten att det inte var tillåtet. Att dömma av bilden i Aftonbladet så är Juha Heikkinen alkoholist. Varför annars måste man ha så djävla mycket öl hemma?
Det kanske är jobbigt att gå till bolaget 6(sex) dagar i veckan?

Så, Juha Heikkinen i Solna.
Gnäll inte om det inte funkar när du försöker fuska!
Betala istället några kronor extra för att få det du vill ha - eller avstå!

Detsamma gäller er som beställer hemleverans på era postordrar eller liknande. Väljer ni "under dagen leverans" så ta reda på vad det betyder. Oftast ska leveransen ske innan 16 eller 18. Även fast ni ibland har turen att få den levererad kl 12 så har ni fortfarande inte betalat för det.

SÅ GE FAN I ATT GNÄLLA OM NI INTE HAR BETALAT FÖR SERVICESEN!
Anja Pärson kan brinna i HELVETET hon också eftersom hon inte betalar en krona skatt till våra ungdomar som vill bli lika duktiga som henne.

Ni snackar om väldfärd, men vill inte bidra till den.
Lysande...



Aftonbladet: Tullen vill ha betalt – för gammal öl (Nyheter)

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hahaha! SOPA! Du funderade inte på att kopiera smutskastning.se helt istället. Läs igenom EU-konstitutionen innan du uttalar dig om något. Hört talas om fri rörlighet av varor och tjänster? Samt att man inte ska ha dubbelbeskattning i ett land som Sverige?

Cyron sa...

anonym: fan ere med dig då? Jag ska tänker inte läsa igenom nått från EU och jag uttalar mig fritt om alkoholister som ringer till Aftonbladet för att ha råd med några extra öl.

Anonym sa...

Jag tyckte fatiskt att den här bloggen var roligare än smutskastning.se Fyndigare och vassare och med fler poänger. Jag hade inte ens tänkt på att snubben säkert får några hundralappar för att han medverkar i denna skitartikel i AB, men det är ju klart att han har förmodligen bänkat sig vid nätet i just denna stund för att beställa fulöl.

Anonym sa...

Du är djäkligt blåögd om du verkligen tror att svenska myndigheters finanisering står och faller med allmosor från privatpersoner. Inse att vi har ett regelverk som inte stämmer med verkligheten och ett folk som inte har den moral som du uppenbarligen har. Själv försöker jag smita undan så mycket skatter jag bara kan.

Cyron sa...

anonym: men för HELVETE! Jag förstår väl att våran välfärd inte hänger på 138kr eller vad det nu var som alkoholisten skulle betala. Men om alla gör som honom och Anja Pärson - och dig själv, hur tror du att det blir då?

Jag är verkligen imponerad av er skattesmitare. Ni har fått allt gratis men vägrar att hjälpa resten av nationen. Ni vill nog gärna att era sjuka barn ska få specialistvård, men inte fan ska ni betala för det. Nej nej, här ska det smitas från alla skatter så att ni kanske har råd med en LCD-TV och BDP.

Lysande!
Djävla idioter!

Anonym sa...

Helvete vad lysande kretinistisk du är Cyron! Total absolut infantil bottennapp! Och det utan krok ens!
F A N T A S T I S K T !
Heja Cyron, Den Svenska aMoralens Cancersvulst!

Cyron sa...

Men lämna landet då om det är så förbannat hemskt med skatter. Flytta till Afrika, Sydamerika eller Skåne. Du skulle nog trivas. Där har dom ju sol också. Inte bara grått och trist som är i Sverige och Stockholm.