2008-02-05

Inga imamer i Sverige, tack

Nu är väl ändå höjden av idioti nådd? Visst, ekonomin är bättre än på länge och Sverige tuffar på inom alla möjliga områden. Men att Vi ska lägga tid och pengar på att utbilda islamister är helt åt HELVETE.
Nästan lika begåvat som att;
- utbilda renskötare i Banglapour.
- låta kvinnor köra bil.
- förlänga Lagerbäcks kontrakt.

Lägg pengarna på att utbilda våra svenska barn istället. För så djävla gott om pengar har vi nog inte, att vi kan försörja hela djävla omvärlden med vad fan som helst. Visst, vi kanske inte har så många imamer här i Sverige - men så är vi inte ett muslimskt land - ännu. Jag ser hellre att min son får en extra skolbok och kanske en lite bättre lunch än att vi har massa imamer i Söders moské.

Verkar som om Lejonkungen behöver en timeout - igen...

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Sen kan vi väl bara, ännu en gång, konstatera att danskarna är helt åt HELVETE inavlade. Ett riktigt skitland, för att vara korrekt. Censurerar The Piratebay, sicka djävla losers.
FAAAH HILLVIDE, DANSKEFIDDOR!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hmm, att ubilda imamer i Sverige.
Är i alla fall inte dumare än att låta svenska män få köra bil eller för den delen låta dessa svenska män få klä sig själva och hanter pengar.

Anonym sa...

Staten ska överhuvudtaget inte syssla med denna typ av utbildning. Självklart ska även prästutbildningen läggas ner. Det är hög tid att lämna medeltida värderingar bakom oss!