2008-02-12

Förbud mot lyckliga kvinnor


Nu tar vi ännu ett steg mot ett samhälle utan vackra och lyckliga kvinnor. Det är uppenbart när det gäller alla dessa djävla anmälningar mot Aspiros TV-reklam med lättklädda Lene Alexandra Öien. Sexistisk... Vafan är det för ord egentligen? Lene ser väl ut precis som vilken annan poptjej i 20års åldern. Ska dessa djävlar också anmälas?

Ser hellre en snygg, blond tjej med kurvor än nån djävla flodhäst med svart hår som byggt 90% av sin kroppsvikt på McDonalds, som reklamtjej på TV.

Nån av anmälarna tycker att det känns otroligt förnedrande och diskriminerande. Ja, fyfan! H0n har en kortkort kjol en en vit blus på sig. Vilket är ett signum för Lene. Men tydligen ska det inte vara tillåtet. Ge upp era djävla fjantar.

Nu får det FAN I HELVETE VARA NOG!

Jag ska anmäla Anja Pärson nu.
Varför?
- Jo för att hon ser ut och uppträder som en djävla knubbsäl.
Vill inte ens föreställa mig hur kränkta alla dessa ihjälslagna sälar måste känna sig när det tittar ner från himlen o ser en äckliga djävla skattesmitare åla omkring i snön.

Lene Alexandras hemsida
Svensk reklamfilm med Lene
Norsk reklamfilm med Lene
Aftonbladet: Tv-reklam anmäld som sexistisk (Kvinna)

4 kommentarer:

Unknown sa...

Hur kan "vi" ta ett steg mot något som helst bara för att fem individer anmäler något?

Precis som "vi" inte tar något steg mot Nazityskland när Gert 53 från Spånga anmäler Abdulah för störande av ordning, bara för att Abdulah inte är blond.

Anonym sa...

Du kan ju inte vara riktigt frisk... tror du en kvinna som är LYCKLIG skulle få för sig att förstora sina bröst till fotbollssize? Nej du, snarare en väldigt olycklig kvinna som hatar sin kropp och är desperat efter bekräftelse, i vilken form den än kommer... ordet "kurvig" betyder inte trådsmal med silikonbomber, kurvig är ungefär detsamma som mullig.

Jonde sa...

HAHAHAHA! Varför är du anonym när du säger sånna saker? Vågar du inte stå för det du säger? Antar att du är en av de fem som skickat in anmälningarna...

Unknown sa...

precis mina tankar cyron!