2008-06-01

Den där djävla Henke!

Ännu en hyllningsartikel i Aftonbladet och min avsky bara växer och växer. Hoppas på en rejäl skada på divan Henrik Larsson idag. Så satans svinigt att säga att man vill lämna plats åt det unga men när det väl gäller, då kliver han in och petar Marcus Berg. FY FAN!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Håller delvis med dig, jag tycker att Henke borde vara med med tanke på att han fortfrande är en av de bättre anfallarna vi har. Dock borde han själv för sitt eget samvetes skull tackat nej med tanke på att han inte ens har velat vara med i kvalet.

Anonym sa...

Löjligt skrivet, Henke tar inte ut sig själv i laget. Det är Lars-Rolands jobb att ta ut de bästa, allt annat är tjänstefel. Nu handlar det om att Zlatan/Henke och resten av laget ska prestera i Österrike, allt annat är oviktigt. Bägge var i dålig form i Tyskland 2006, men nu är det ett nytt läge. Just nu lyser det om Larsson, klart han ska spela. Berg hade aldrig petat Elmander f ö. Visst är det surt för Elmander just nu, men han kommer igen. Han är ju ett proffs. /Micke K

Anonym sa...

Jag börjar min kommentar till dig som jag alltid gör, snälla, sluta tycka saker om sport, för du kan ingenting!!!

Har henke tagit ut sig själv? Nej. Har han ringt och sagt, peta Berg, jag vill ha platsen? Nej. Och att kalla Larsson för en diva är det mest patetiska jävla skitsnack jag någonsin hört! Mer ödmjuk människa får man leta efter!
Börja knyppla eller nåt o snälla, sluta blogga om sport!

Anonym sa...

Jag håller med Ludde till 100%, du kan inget om sport och borde knipa igen!
För det första så petade han förmodligen inte Marcus Berg, utan han petade Rade Prica. Hur många landskamper har Berg varit med i? Här tänker du "han glömmer Seb Larsson" men de gjorde jag inte, han har dock gjort total succe de landskamper han gjort, vilket inte Berg gjort direkt.
Henke är ju knappast en diva heller, så lite man kan bli snarare. Varför tror du annars han blir prisad av spelar i alla lag han varit med i? Han är en bra spelare, och visst, han kanske borde spelat kvalet men å andra sidan så kanske han hade varit mer sliten nu då? Han är 36, kroppen tål inte hur mycket som helst.

Jag kom bara till din blogg pga länk från aftonbladet och ser ingen anledning att återvända heller. Lycka till med ditt bloggande till typ ingen