2007-08-07

AIK avvisar BP - enkelt! / Black Army suger!

Ja, det blev aldrig någon riktig match på Råsunda tidigare ikväll. AIK avfärdade Brommapojkarna utan minsta problem. Att siffrorna stannade på fjuttiga 3-0 kan ju BP tacka fru Fortuna för. AIK vann skotten med 12-2 (på mål) och det kändes aldrig som någon större farlighet de fåtal stunder som BP hade bollen.

Någon som däremot kan skapa problem för AIK nu när vi börjar närma oss slutet av säsongen - är Black Army. Black Army, Sol Invictus o allt va de nu heter, gängen med megafoner, trumpeter och trummor. En djävla skara idioter enligt mig. Jag stör mig mer och mer på deras sätta att försöka styra klacken eftersom det allt som oftast resluterar i ren djävla skit.

Det får tydligen inte börjas ramsor vartsomhelst, åh nej.
Allt ska ha sin början vid megafondjävel och trummhelvetet ska överrösta allt och alla. Om nån liten djävlen försöker dra igång något på egen hand så ska denna lilla råtta tystas så fort som möjligt.

För att göra skiten ännu värre så kan vi ju kritisera våran hårt arbetande Norling. Aftonbladet skriver att Niclas Carlsson inte får nytt kontrakt - synd för honom säger jag. Men säger Norling att Carlsson ska bort, då ska han fan i mig bort! Då ska inte förbannade Black Army komma och visa stöd, dra igång skitramsor som "Vi vill se, Niclas Carlsson"! Vaafaan vill ni se honom för? Okej, han har gjort ett tappert jobb i Superettan och under 2006 i Allsvenskan. MEN! Det är inte så att man kommer till Råsunda för att se köttarn. Arnefjord gör ett djävla bra jobb och klipper ben och bollar på löpande band.

Hur tror ni Norling/Arnefjord känner sig när ni dårar står och skriker detta?
Norling - misslyckad djävla tränare?
Arnefjord - misslyckad djävla mittback?

Sen så kan jag inte förstå hur BA's ordförande, vad han nu heter, kan gå ut i media och säga att han/vi stöttar ALLA AIK:are i alla lägen. Detta bara någon dag efter att Tamandi varit ute och krökat samt uppträtt på ett felaktigt sätt mot en AIK-supporter.

Black Army tillsammans med Sanny & co körde AIK i botten 2004.
Låt det inte hända igen!
Följ inte med på ramsor som skadar laget!

0 kommentarer: