2008-08-09

Damfotboll - är som Joel Fritz rakade pung

OBS!
Detta är en annons från Textservice.
Textservice översätter texter åt just Dig!
Det behövs 1890 klick på länken för att räcka ihop till månadens bloggräkningen!
Livnär din bloggare,
klicka här.
Slut på annonsen.

Joel Fritz rakade pung / DamfotbollDet är verkligen fascinerande att kolla på damsport. Imorse såg vi damhandbollslandslaget och just nu följer vi humoristerna i damfotbollslandslaget. Roligast under Sverige - Argentina-matchen hittils var när en svensk kvinna skulle testa sina kvalitéer. En långboll kommer in i straffområdet och kvinnan, som kollade på Holland under riktiga Fotbolls-EM, försöker "suga ner" bollen med högerfoten. Det slutade med att hon får bollen på knät och läderkulan sticker upp på läktarn. Fast det roligaste var nog ändå när Coach Dennerby ropade till sina tjejer;
"Spela på, det viktigaste är att ha skoj, spela boll!".
Fast det absolut roligaste är att höra Glenn kommentera kvinnorna, påpeka hur dåliga de är.

Fast det verkligen absolut roligaste är nog att amatörer som dessa får åka till "världens största idrottsevenemang". OS är som Joel Fritz, och damfotbollen är som hans rakade pung. Men nu är det dags för mer komik då anda halvlek börjar.

40.000 åskådare bevittnar matchen på plats.
Undrar hur många som åker från Europa för att kolla på damfotboll i Kina. Nu gjorde en svensk back(?) en härlig fint.
Ohotad gör hon en överstegsfint så att bollen går ut till argentiskt inkast i höjd med det svenska straffområdet. Fantastiskt!

Större delen av det svenska laget springer bort till avbytarbåset och dricker vatten, fastän spelet är igång. Domarn blåser av när en argentisk kvinna ska byta skor och båren kommer in för att en mittfältsflicka har tappat sitt hårband. Detta är bland det löjligaste jag har bevittnat!

Kommentatorskriget går vidare.
Chris säger att det ser bra mycket bättre ut nu i andra halvlek.
Glenn svarar med att han kan hålla med, om Chris kan tänka sig att stryka ordet bra.
Fantastiskt!

Det ramlas väldigt mycket i damfotboll. Efter varje närkamp är det minst två flickor som ligger ner i gräset. Det roliga är att tjejerna verkar sympatiramla. Helt plötsligt kan en tjej, flera meter ifrån händelsen, falla som en död ko. Märkligt...

Öqvist missar ödesmatch
Dennerby varnar för fult spel

4 kommentarer:

Hairy Swede sa...

hahaha... det är inte lätt.

Anonym sa...

Förstår mig inte på sånna som dig. Om du tycker det är så otroligt tråkigt är det väl bara att stänga av TVn. Riktigt pinsamt med svaga killar som blir rädda ner tjejer börjar ta plats i sportvärlden.

offensivhockey sa...

Martin: Håller med dig 100%

Besök gärna http://www.offensivhockey.blogspot.com

Bloggen handlar om Allsvenskan,Elitserien, KHL (Nya Ryska hockeyligan), NHL
och övrig hockey

Varför?

För att den finns för alla språk och att alla kan
förstå den. Besök och se själv!

Du har också en mycket bra blogg.

aquascrotum sa...

Offensivhockey: Din j ävla välgörenhet kan vi bli utan!! Vem fan bryr sig om hockey? Den sporten är så jävla äckligt kommersiell och vidrig, hela sporten stinker sur fitta och jag får lust att spy när jag tänker mig in i om fotbollen skulle gå samma öde som hockeyn! Fyfan vilket helvete.. AVGÅ SVFF!