2008-08-15

Kasta inte sten i glashus

Eller hur var det nu?
Toffs-Maja Östberg har kollat på lite för många dokusåpor där hemma i soffan. Fan, det tog emot, då skickar vi iväg en salva från höften. Det roliga är dock att hon som såg mest loj ut under matchen, då hon gick o drog i sin djävla toffs, kapar alla. Precis alla. Fast det är klart. Vänsterbacken, med det enorma hårbandet, var inte så kanonbra idag. Vill minnas att hon tappade bollen tre gånger på under 10 sekunder. Det är starkt.

Dagens bästa är otvivelaktig Sveriges nummer 10. Johanna nånting. När hon blev inbytt hördes ett jubel i norra Skedshult. Maken till rumpa har vi inte skådat i svensk damfotboll sen Anders Svensson i VM 2002.

3 kommentarer:

Friskriven sa...

Tofs stavas med ett f, baby! Fy dig!

Damfotboll borde skrotas, överhuvudtaget.

Puss!

Anonym sa...

Ja, hur var det?

För oss som var sportintresserade så kan man väl bara hålla med Frida, tycker väl att ett proffs som Lotta S kan springa och skapa mer än vad hon visade, kan det vara så att hon inte haft tillräckligt med krav på sig utan fått vara med i OS bara hon inte är skadad? Lotta kan så mycket mer!! Tofs-Maja med flera däremot slet verkligen hela matchen och visade att vi verkligen ville slå Helga o co denhär gången!

Anonym sa...

haha kom igen nu britt-marie kör för fa-an =P