2007-11-11

Aftonbladet: Här stoppar polisen vansinnesfärden

Aftonbladet: Här stoppar polisen vansinnesfärden

Pinsamma Aftonbladet gör det igen!
Aftonbladet säger:
Körde rattfull i över 120km/h genom centrala Stockholm.

I texten framgår det att;
• Föraren bara misstänks för rattfylla.
• Jakten inte alls gick genom centrala Sthlm utan på fyrfiliga Essingeleden sen vidare ner i tvåfiliga Södra Länken.
• Hastigheten var hög, upp mot 120km/h, enligt polisen.

Ta er i kragen förfan, Aftonbladet!
120km/h på Essingeleden är aldrig vansinne.
Inte ens om man krökat i 2 veckor och drar ut i rusningstrafik.
Skärpning, Mikael Stengård!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Bra sagt....!! ;=)

Anonym sa...

Att ens sitta som förare i en bil efter att ha druckit är vansinne, oavsett om det går i 12 eller 120 km/h. Kan du försvara rattfylleri så kan du lika gärna försvara överlagt mord. Patetiskt! Det är du som ska skärpa dig.

Anonym sa...

Dom gillar att skruva upp stämningen, Farbror blå. :)

Never the less - Rattfyllon borde få bära salt i norra Sibirien under 30 år OM dom inte haft en jäkligt bra anledning till att köra på fyllan. Ligga i 120 på Essingeleden gör var tredje bilist på natten. Där är det väl också minst illa med ett rattfyllo, men med sprit i kroppen har du likväl nollkoll. Jäkligt onödigt att nån i värsta fall ska dö för att Leffe till varje pris skulle ha hem bilen efter krogrundan.

Däremot dessa kameror som kommit upp längs varenda väg. Som jag frågade en trafikpolis och inte fick nåt bra svar på:"Var är kamerorna utanför dagiset och skolan hemma, där det är 30 som gräns och våra små knattar dagligen trampar fram och tillbaka? Varför sitter dom på en bred, dubbelfilig väg där fotgängare är förbjudna att vistas?"

Det kallas Stat och det kallas budget. Trafiksäkerhet har inget som helst med saken att göra.

Heja Sverige!

Cyron sa...

anonym #2, fatta poängen...

Anonym sa...

haha senast i fredags hade aftonbladet en rubrik som löd "skola larmade om skottlossning - polisen dröjde en timme"

sedan när man läser artikeln framgår det att en vaktmästare på skolan såg några ungdomar skjuta med luftpistol mot ett träd. Det var inte länge sedan ja lekte med luftpistol ute på min gamla skolgård i södra Stockholm, inte kom det någon polis då? helt sjukt att aftonbladet får det att låta som att det var några män som sköt med automatgevär mot oskyldiga små barn. Det faktum att artikeln publicerades bara en dag efter skolskjutningen i Finland gör det hela ännu värre. Detta hade inte ens platsat som liten notis i lokaltidningen om det inte var för vad som hände i Finland.

Anonym sa...

Precis kan bara hålla med om att var tredje bilist håller 120 på essingeleden nattetid, i södra länken ligger säkert snittfarten på minst 90 nattetid. Att däremot köra rattfull kan jag tyvärr inte försvara, såg konsekvenserna av en rattfylla på magelungsvägen förra söndagen. Två döda pga av en rattfull 21-åring i sin pappas sportbil.

Anonym sa...

Haha! Ja, 120 är väl inget ovanligt på Essingeleden. Blev omkörd av en XC90 i över 120 km/h på Nynäshamnsvägen igår på rådande 70-sträcka.

Jag är så trött på alla SUV-ägare som tror att de äger vägarna och fullständigt skiter i miljön.

För att återgå till ämnet så kan jag hålla med om att artikeln känns lite för kryddad. Jag kom att tänka på Sveavägen när jag läste "centrala Stockholm" och det var ju inte ens i närheten.

/Jolban