2007-11-13

Bojan är klar!

Som jag skrev inatt kl 01:35 så är Bojan klar för AIK.
AIK har tidigare sagt att man troligtvis inte skulle göra några stora värvningar men denna sign sjunger högre än sånna som Tobias Hysén, Anders Svensson och Henrik Larsson.

Välkommen till AIK!

Cyrons mobil: Bojan till AIK?
AIK: Bojan klar för AIK
Aftonbladet: Bojan Djorjic klar för AIK

3 kommentarer:

Anonym sa...

Sen när blev problembarnet Bojan Djordjic bättre än Hysén, Svensson & Larsson? Det enda som är stort hos honom är hans käft, "supertalangen" som aldrig blev nåt, han lär väl bli ganska bra i allsvenskan men knappast i klass med Tobbe som han var i DIF 05 ;)

Anonym sa...

Håller med om att han inte slår Henrik Larsson på fingrarna. Men Anders Svensson? Eh va? ALLA värvningar är bättre än han. Skulle faktiskt inte vilja se honom i mitt lag. Hysen är en hyfsad värvning, men åter ingen man vill bygga ett lag runt såsom Henke är.

Inte för den delen sagt att Bojan är någon lagstomme heller, men jag tror att han kommer tillföra AIK mer än vad Lill-Glenn tillför Kamraterna...

Anonym sa...

Jamen visst ska man bygga ett lag kring en person som är 35...
Klagar dock inte på henke som person eller spelare tycker han har varit kanon för svensk fotboll, om inte minst att han har varit viktig för helsingborg och han har visat rutin i Uefa cupen.

Tycker värvningen av Bojan är helt rätt och han kommer visa sig på ett helt annat sätt han gjorde i England under föregående år.