2007-11-17

Klimathotet - en simpel bluff

Nu kommer ännu en pinsam rapport om att Jorden skulle vara på väg mot undergången. Superjönsen Ban Ki-Moon hävdar att något måste göras, som det så fint heter. När något måste göras, så betyder det i princip alltid att vi i väst ska ge upp våran såkallade lyx, sänka våran standard och skänka massa pengar till de underutvecklade länderna, u-länderna.

Vi kan läsa om IPCC som konstaterat att katastrofen, undergången, skulle kunna undvikas till en kostnad av enbart en tiondels procentenhet av den årliga tillväxten i ekonomin, fantastiskt! Sen att det blir lite dyrare o dyrare att undvika denna "katastrof" är inget vi kan göra något åt.

Han poängterade att det är viktigt att inte skuldbelägga fattiga länder som inte förmår agera miljövänligt. Det är rika västlänningar som måste gå i förtruppen för förändringarna, utan att peka finger åt de mindre bemedlade länderna.

Nej, detta suger. IPCC och Ban Ki-Moon kan ta sitt klimathot och dra åt helvete. Jag uppmanar folk att ignorera all skit om katastrof och vilka andra tunga ord media och makthavare nu kan tänkas använda. Ta bilen, flyget - VÅGA VÄGRA KLIMATHOTET!

L
äs om skiten i DN
Läs om skiten i Aftonbladet

12 kommentarer:

Anonym sa...

Våga vägra läsa det du skrivit.

Anonym sa...

Du är en vis man.

Anonym sa...

hur förklarar du annars alla dessa plötsliga oväder och det faktum att medeltemperaturen höjts så kraftigt på sistone?

eller det faktum att den svenska vintern är så sen nuförtiden? förr snöade det som fan redan i början av oktober.

eller det faktum att massa stora bitar av is lossnat i antarktis? antaligen måste alla oberoende forskare som bevittnat detta ljuga.

får hoppas att omvärlden inte är lika snåla som dig som tänker "jag skiter i om mänskligheten får det mycket svårare, jag vill inte ge upp den lilla lyx JAG har".

pinsamt.

/hiro

Coltrasten sa...

Hiro: Är det inte så att medeltemperaturen var varmare på vikingatiden än nu. Jag tror jorden går i perioder. Men till skillnad från förr så har vi massa nya mättekniker som förutspår att denna gången är den sista.

Anonym sa...

Hiro:

Hur förklarar du att det i mitten på 1700-talet inte kom någon snö på hela vintern (i Stockholm)?

Hur förklarar du att värmerekordet är från 1947?

Hur förklarar du att det lossnade en jävla massa is när istiden försvann? Var det också klimathotet eller?

Du kanske kan åka tillbaka i tiden och svara på frågorna åt oss, hiro.

Anonym sa...

cyron du som verkar så påläst osv osv, på vilka rapporter baserar du dina påståenden om att allt är en bluff? är dina "fakta" det du yttrade dig för ett tag sen "vilka är det som snackar om klimathotet och säger att saker måste göras? - Jo, negrer och fattiga".
finns ju otaliga rapporter som bevisar att klimatet är knas på den här planeten. du skriver bara en massa skit om saker du inte vet nått om för att ha nått att skriva om.

aquascrotum sa...

RIGHT ON, NIGGAH!
Varför inte bara bomba hela kina/indien, det är ju de länderna som står för all skit i världen.. Ta med nordkorea och norge också!

Jag hatar alla!

Anonym sa...

Tack! Argument som dessa lär jag behöva till min artikel: "Stop saving the environmet!"

Måste bara säga att det där med istiden och Hiro var klockrent!

Anonym sa...

Men herregud.. det sker en klimatförändrig, men det är inte människan som ligger bakom den!!

Anonym sa...

Idioter!

Anonym sa...

Just incredible how little people wine about threats to their luxurious life style. Who do you think you are to believe yourself knowing better than the scientific community? Your just guessing, scientists allover are working seriously to save all of us. Vanity and stupidity wont save you, you conceited pillock !

Anonym sa...

Jag håller med! Skit i allt sånt som sägs om klimat hot osv. Även om det är så allvarligt så har människan redan förstört jorden så mycket att det är försent att ändra det nu.

Själv klagar jag på allt och alla på min egen blog >_>