2007-11-28

Skidsporten är ett skämt!

Nu grinas det återigen i media om att nån dopad ryska får göra comeback i skidspåret. Hur svårt ska det vara att starta upp ett VM för eliten samt dopade, och ett VM för amatörer/icke-dopade. Sluta gnäll förfan!

Aftonbladet: Dopad – nu gör hon comeback som skidskytt

7 kommentarer:

Anonym sa...

Det var väl en finska va?????

Anonym sa...

Borde också finnas vanliga Aftonbladet för läskunniga, samt ett "lättläst"... Kaisa Varis är från Finland.

Och några dopade svenskar har väl aldrig gjort comeback eller hur?

Anonym sa...

wtf, kalla Kaisa Varis för ryska?!? Hon är finska!

Anonym sa...

Ludmila var ryska eh eller svensk, beror väl på om hon var dopad eller inte. Men det var 100 m häck och inte nån skämtsport.

Anonym sa...

Kan det verkligen vara sant att Björn Ferry och Helena Jonsson är så rädda för Kajsa Varis att de t.o.m. tycker att hon skall dömas för livstid? för brottet hon avtjänat straffet för och som så många svenskar också gjort. Var mer sportsmannamässiga istället och trana hårdare och försök att vinna på det sättet istället för att försöka begränsa antalet deltagare som ni uppfattar som som hot mot era egna framgångar.

Anonym sa...

Tycker också att det borde vara ett för de dopade och ett för de "rena" :D

Anonym sa...

Finland, jag tror de fortfarande sörjer 1-5 - 6-5 - förlusten i Vm 2003 och därför måste alla dopa sig för att försöka vinna och få ur förlusten ur alla finnars hjärtan. När var det vi föresten förlorade en hockeymatch mot finnarna senast (då menar jag VM och OS inte amatörturneringar som Baltstaternas cup osv...). Tror det var 6 år sedan om jag inte minns fel :)... Cyron du vet vem jag är;)