2007-11-27

Zlatan dominerar - avgå Lagerbäck

Zlatan fortsätter att visa storform i Inter och röster höjs om att han är bäst i världen just nu. Han är helt klart en av de absolut bästa. I Landslaget gör han dock inga mål. Assists räknas inte, enbart Allbäcks mål. Så är det och just därför så måste Lagerbäck avgå! Lars Lagerbäck kan inte ens se till att en av världens bästa anfallare gör mål mot ett skitlag från forna Ryssland. Allbäck kan, tack vare Zlatan. Men inte Zlatan själv.

Avgå nu, Lagerbäck!
Det är ett hån mot Sverige för var dag som du sitter kvar!
AVGÅ!

Aftonbladet: Här skjuter Zlatan Inter mot slutspel

4 kommentarer:

Anonym sa...

Klart Lagerbäck skall avgå men inte bara därför utan för att det inte finns någon spelidé med ytterbackar, för att Edman får spela trots att han är kass, för att Källström inte får spela, för att defensiven inte fungerar, för att laguttagningen inte baseras på vad som presteras i klubblagen, för att.......

Anonym sa...

Men vilken underbar härlig blogg! Precis min ton på inlägg.
*lägger in i mina favoriter*

/Gnaget-tjej

Anonym sa...

Varför skulle det vara Lagerbäcks fel? Att storstjärnor inte presterar i landslaget, eller när dem byter klubb är knappats något ovanligt. Fullt logiskt eftersom det är ett lagspel. Klubblaget tränar man med varje dag, året runt, vilket gör att man lär känna medspelarna på ett helt annat sätt. Dessutom passar det uppenbarligen Zlatan bättre med den passningsskickliga italienska klubbfotbollen, eftersom han spottar in mål i den miljön. Sverige kan inte bygga ett landslag som spelar på det sättet, därför lyckas ex Elmander bättre som är van vid att springa mycket själva på topp i sitt klubblag. Zlatan är ett geni, men vi har inte material i sverige för att bygga ett landslag som spelar på det sätt som passar Zlatan bäst.

Så klart kan man inte basera vilka man tar med i landslaget på hur dem presterar i sitt klubblag. Man måste komponera ett lag som funkar på bästa sätt tillsamans. Tar man bara alla stjänor och slänger ihop, så får man Real Madrid effekten. En massa stjärnor som inte kan spela tillsamans.

Anonym sa...

Det är inte tack vara Zlatan, som Allbäck gör mål. Allbäck gör i stort sätt alltid mål i landslaget, oavsett om Zlatan är med eller inte.