2007-11-17

Dessa idioter till norrmän

Våra grannar i väst blir allt dummare och dummare. Idag kan vi läsa om två snillen som la sina liv i en norsk gps' händer. Jag tycker att det är för pinsamt att skriva om så, ni får läsa direkt från Aftonbladet om hur allt gick till.

Jag förstår bara inte hur folk kan vara så djävla dåliga, som norrmännen alltid är!

Aftonbladet: Norrmän följde gps hamnade på spåret

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hehe,. her i Norge har vi svenskevitser, dere har norskevitser. Likevel vet jo alle med litt fornuft at vi er omtrentlig like smarte (evt. dumme). Jeg mener, at vi ikke alltid forstår hverandre pga. kulturelle forskjeller betyr jo ikke at motparten er dum. Det er både generaliserende og naivt,. jeg elsker Sverige, jeg elsker Norge,. og jeg elsker når vi knuser dere i stafett =) (Min pappa er jo også svensk)

Anonym sa...

Du er faen i meg ikke särlig smart heller da i å med å prestere å si noe sånt, trur ikke du kjenner en eneste norrmann. Egentlig så stinker det hele av missundelse av det norske folks fremgang "rikdom" etc her i "fattige Sverige". Er det noen som er dumme her så veit vi jo hvem det egentlig er "tro meg" jeg bor i sverige . Her er det ingen som skjönner hva jeg sier men jeg skjönner alt de sier ,sånn er det med den saken .... IQ er en fin bil...

Anonym sa...

Oavsett om man är norrman eller svensk så måste man väl ändå förstå att nåt är fel när man hamnar i skogen och då inte fortsätta?
Jag har också kört fel efter GPS:en men hade vett nog att stanna och kolla inställningarna.
/Chevrolet-mannen :=)

Anonym sa...

Flaks at svensken husket på et så langt tel nr som 112, ikke alle svensker klarer det:-) Intet vondt om Sverige, billig sig og snus det har dom, hurra hurra hurra!!!

Anonym sa...

Kan bli flere morsomme historier av dette når GPS'ene kommer til Sverige!

Anonym sa...

Sjekk her ,nå har de dumme svenskene värt ute på jakt igjen. Fy faan jeg skjönner ikke hvem dum jävel som gir de skyte våpen .....

http://www.expressen.se/nyheter/1.940786/samhallet-ar-i-chock