2007-11-19

Lars Lagerbäck - avgå, tack.

Läser lite lätt i Sportbladet samtidigt som jag kryssar fram i 120km/h på Essingeleden, i media känt som 'centrala Stockholm'. Det som skrämmer mig mest just nu är inte kvinnan som ligger och såsar med en barnstol i framsätet, utan Lagerbäcks ovilja att ändra. Kanske inte just oviljan i sig utan mera anledningen till oviljan. Lagerbäck tror nämligen inte att det är en framgångsfaktor att ändra. Kontinuitet är framgångens saga och alla förändringar är av ondo.

Det var därför Anders Svensson inte fick förtroendet för över fem år sedan när han faktiskt hade något att tillföra laget. Se på Anders idag. En tragisk föredetting som aldrig lyckades och hans enda merit är frisparken 2002.

Lars Lagerbäck förstör med andra ord Svensk Fotboll. Nu vet jag inte om hans kontrakt är förlängt till VM eller om det bara talats om saken. Men faktum är att potentiella stjärnor som Larsson, Berg, Markus Jonsson och Özkan aldrig kommer få chansen under Lagerbäcks tid.
Vilket självklart är förödande för Svensk Fotboll.

Visst ni kan säga att han bara förlorat två kvalmatcher på 90år, men han har heller aldrig lett oss till någon framgång värd att tala om.

Så vem ska ta över? Just nu ser jag bara två kandidater till jobbet;
R Norling, AIK
SG Eriksson, Manchester City
Båda riktiga framgångsmän som lyckas med det mesta i sina respektive klubbar.

Lars Lagerbäck måste avgå, det finns ingen annan utväg om vi inte vill börja jubla efter 1-1 hemma mot jag som Belgien, Grekland och Norge.

För Sveriges väl,
Avgå Lagerbäck.

|Cyron i mobilen

2 kommentarer:

Anonym sa...

Helt rätt /cyron

Anonym sa...

Håller med till fullo.
Ut med svensson och in med källström.