2007-11-23

Avgå Lagerbäck - EM blir ett HELVETE!

Visst, vi är i EM. Men vårat största hinder finns kvar - Lars Lagerbäck! När han styr så ser Sverige alltid ut som Elfsborg borta mot Valencia. Litet, nervöst - ASA-dåligt och fegt! Ni kanske tycker att det har varit förbannat roligt med de senaste årens EM och VM-slutspel. Vi luras till att bygga upp höga förväntningar eftersom våran stolta nation producerar toppspelare med jämna mellanrum.

Vi kan komma till slutspelen som Kval-Kungarna men faller ändå platt mot riktiga nationer, visst, ett kryss mot Argentina och två kryss mot England. Inte heller att förglömma 2-2 mot Italien. Men vafan spelar det för roll när vi åker ut mot Senegal?

Fem raka slutspel, fan va roligt!
Eller är det verkligen det?
Tre(3) vinster, på femton(15) matcher!
Nigeria, Bulgarien och Paraguay...
Och ni säger "Äntligen klara för EM"
Fyfan i HELVETE, säger jag!

Gör oss stolta, på riktigt, Lagerbäck.
Avgå och låt nytt blod få ge oss äkta framgång.
Det känns som att du leder oss in i ett helvete.
Det är som att få komma hem till kvinnan man drömt om hela livet, få ta av henne byxorna och verkligen kåta upp henne.
Men sen - SCHMACK!
Tvärnit där!
Det blev inget ligga denna gång heller, kom tillbaks om 2år igen. Det klarar du säkert, men glöm att du når framgång som betyder något.

Ni kommer aldrig få knulla så länge Lagerbäck bestämmer!
Tänk på det, svenskar!

Äntligen...

6 kommentarer:

Anonym sa...

Oj mycket ilska men jag förstår dig. Vi tar oss till EM. Men med vilket spel då. Hade ju för fan lika gärna kunnat gått åt skogen mot lettland nu i veckan. Vi har stjärnor i zlatan, ljungberg när han är hel,källström å sen allbäck som av nån jävla anledning alltid gör mål när han kommer in, känns det som iaf. Men vadå källström får inte lira så vem ska ge zlatan å ljungberg bollarna...anders svensson eller? Hur en spelare från allsvenska kan ta platsen från en som spelar ordinarie i lyon är för mig liten gåta. "lilla Sverige har tagit sig till ett slutspel igen men vadå.....spelar dem som de gjort hittils blire väl bäst i att skita å köpa biljetter. Åh hur kan man sätt en målvakt som är ta mig fan uppe på läktaren i sitt klubblag i mål. Men det är väl så att man måste se till så inte spelarna blir lessen, man måste va snäll å låta dem som vill spela få spela....varför inte låta svennis göra ett försök?? Ge han en jävla lön å låt karln få prova fö fan.Om sverige går vidare från sin grupp ska jag springa naken 10 varv runt sergelstorg......

Anonym sa...

Det jag menar med svennis är att han ska ta lagerbäcks plats...hehe....ser lite roligt ut i inlägget.....har skrivit som om han ska lira haha

Anonym sa...

Nej fy fan, alltid samma skit snack ja..."VI HAR KLARAT DET"

Står det i tidningar som om vi vunnit EM guld men så är det ju bara kvalet..Nej men fy fan va kul då! Precis som det ska vara något svårt?

Nej i nästa EM åker vi ut redan i grupp spelet! Tänk om vi får Holland + 1 till stor nation. Nu kan jag inte säga vilken på rak arm men det jag såg på seednings grupperna så fanns ju det åtmistonde ett svårt land i varje grupp.

Anonym sa...

Hört tals om konstruktiv kritik grabbar?! Alla snackar så mycket om att Kim är så oerhört bra men när gjorde han en bra match i landslaget? Hur ofta ser ni Lyon spela (undantaget CL)? Visst Källström har potential men det har inte riktigt fungerat i landslaget. Varför haka upp sig på att Svensson lirar i allsvenskan? Han var vår bästa spelare i onsdag i en roll som han är ovan att spela i. Givetvis ska Sverige avancera från en kvalgrupp som den vi hade i år. Ett Nordirland utan några riktiga stjärnor och ett Danmark på dekis ska inte vålla några problem för ett svenskt landslag.

Sverige har avancerat från sin grupp i VM/EM de tre senaste mästerskapen men där har festen tagit slut. Senegal Golden Goal och Holland straffar måste ju betecknas som mer eller mindre oflyt dock var vi klart sämre än Tyskland förra sommaren. Jag tycker vi ska vara nöjda och stolta över det som det svenska landslaget har presterat de senaste åren. Undrar vad ni förväntar er av ett landslag som idag egentligen bara har två/tre spelare på Europeisk toppnivå (Kim, Zlatan och Elmander om man räknar Toulouse)? Det verkar som ni drabbats av storhetsvansinne. Tror ni på allvar att ett tränar byte skulle få några större konsekvenser. Vi kommer ha samma halvtaskiga trupp det kan ingen tränare i världen ändra på det gäller att gör det bästa man kan av det resurserna man har att tillgå och det gör Lagerbäck…

Anonym sa...

Ja exakt, byt tränare så blir Sverige världens bästa lag, helt jävla oslagbara, om det gick för England så kan det för fan också gå för Sverige.

Anonym sa...

Ni får det som att låta att Sverige är en top nation i fotboll?
Det är en stor bedrift av Sverige och Lasse att ta oss till 5 slutspel irad. Titta tex på spanien, dom har ett mycket bättre och starkare lag, inte bara inviduellt. Dom har aldrig vunnit ett slutspel? Är Sverige så bra om man gemför med dom lag som tar sig vidare? jag kan hålla med om att det ofta kommer med skräll lag som kommer längre än sverige. Men gämför Sverige med dom? ni pratar om ljugberg? Han har knappt haft någon speltid eller spelträning den senaste sesongen och ändå förväntar ni er ett bra resultat? Sverige har endast en riktig super stjärna just nu Zlatan resten spelar i medelbra lag. Spanien hur många har dom? hur många har England? Argentina? Brasilien? Italin? Osv så sluta snacka skit och inse att Sverige inte är en topp nation i fotboll. Det spelar ingen roll om svennis hadde cochat, vi kan inte mäta oss med topp lagen i Europa eller resten av Världen så e det bara.