2007-11-27

Protest mot fred i Mellanöstern

Är det inte fantastiskt vilka djävla idioter det bor där nere? Västvärlden försöker skapa fred bland men nej då djävlar! Raserna där nere rasar mot våra rasers planer att rassera våldsamheterna. Riktga djävla idioter i mellanöstern!
Stanna där
med erat hat, era krig och alla era fega metonder ni har för att döda varandra. Ingen vill veta av er.

Ni är planetens avskum!
Efter djurgårdare och göteborgare då.
Kommunister och Mona Sahlin är också djävligt vidriga.
Parkeringsvakter och kvinnliga bilister likaså.
Boråsare och polacker.
Sydamerikaner och latinos.
Lars Lagerbäck och Anders Svensson

AVGÅ ALLA!
DÖD ÅT ALLAH!

DN: Sista stora chansen...
Aftonbladet: Tusentals i protest mot fredsmöte

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad vet du om mellanöstern eller livet i övrigt??? Att du jämför "raserna där nere" med boråsare är ju inget annat än komiskt. Du borde rikta din kritik mot dig själv istället och ta reda på fakta innan du bloggar om saker som du inte har en aning om.

MVH oss!

Anonym sa...

Är det inte snarare du som är en idiot, pga ditt betende? Dem är inga idioter som bor där nere, när du inte vet hur det går till håll tyst istället. Detta låter för mig som ett försök för USA att täcka alla de hundra tusentals oskyldiga dom har dödat. Bush blir inte bättre människa för det, han försöker bara fjäska för världen, villket sådna idioter som du går lätt på. Och ditt "DÖD ÅT ALLAH!", var verklign onödigt eller hur? Kritisera inte religionen, när Allah inte har med det här och göra. Allah är Gud, så käft med dig och kom med något nytt och vetigt inlägg att argumentera om.