2008-05-13

Avgå Lagerbäck!

Avgå Lagerbäck! Vilken djävla idioti att ta med Allbäck och Larsson (Henrik) istället för Berg och Lindgren. Landslaget är inget annat än Lagerbäcks privata miljonfest med hans närmaste vänner.

Jag drar ner till EM med Sajronm Tours och betalar 3 500 kr för en vecka i Salzburg och då ingår flygbiljetterna, matchbiljetterna och boendet i centrala Salzburg.

Det är stor besvikelse jag känner nu.
Lagerbäck tänker enbart på sina rekord.
"Henke gör sitte sjätte mästerskap... rekord!"
"Fem raka slutspel... rekord"

Avgå Lagerbäck!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Du måste ju fan vara helt dum i huvudet!! Nog sagt..

Anonym sa...

Jag köper gärna resepaketet av dig din "gnällige" fan Henke är kungen ffs...

n

Anonym sa...

Att Henke gar gjort ett visst antal landskamper är väl ointressant men att sverige har kvalat in i fem raka mästerskap är ju helt fantastiskt, varför så bitter?!
Jag tycker visserligen att Kennedy eller Holmén borde få chansen istället för Alexandersson men att ta med unga spelare till EM bara för att de är unga är ju fullständigt vansinne. Vi ska ha med de som är bäst just nu!!

Anonym sa...

Sparka Lagerbäck! Han plockar bara ut de "stora namnen" sen plockar han ut några utfyllnader.. funkar inte längre.. ska dom spela rätt med laget som dom har så ska inte henke vara anfallare utan offensiv mittfältare där han kan leverera rätt bollar. Plocka ut rätt spelare till det fotbollsätt man ska spela laget. inte en jävla blandning !!!

Anonym sa...

Men så gick det ju som det gick i EM och tji fick ni som älskar Lagerbäck.