2008-05-19

Elmander till Spanien för € 19 650 000

Det verkar nu som om Johan Elmander går till Villa Real för inte mindre än 200.000.000 kronor. Den spanska toppklubben ser något i Elmander som Lars Lagerbäck inte ser - en förstklassig målskytt som är livsviktig för vilket lag som helst. Priset visar att  klubben tror på Elmander och att han garanterat kommer få speltid. Någon som inte är säkert i sommarens EM då han slåss om en plats mot spelare från Europas 30:e och 133:e liga, Allsvenskan och Superettan, Larsson och Allbäck.
Du är helt outstanding - Lagerbäck!
AVGÅ!

På väg till Spanien | Internationell | Fotboll | Sportbladet | Aftonbladet

5 kommentarer:

Anonym sa...

Sveriges bästa spelare skall spela och det har Lagerbäck lyckats med flera gånger om. Du ä'r en idiot som kräver hans avgång!

Cyron sa...

Du menar att Daniel Andersson är en av Sveriges bästa spelare? Du menar att Allbäck är en av Sveriges bästa spelare?
Undrar vemfan som är idioten här!

Anonym sa...

Så länge Lagerbäck tar ut spelare som går i pension om ett år eller två så kan vi helt enkelt glömma att vi någonsin kommer kamma hem ett mästerskap. Sparka honom och hämta in Svennis med mer erfarenhet och förnuft!
Sist men inte minst, att låta Henke komma med in i truppen efter att låtit dem andra göra grovjobbet är patetiskt!

Anonym sa...

ha ha ha...
Sitter och kräver Lagerbäcks avgång för att Elmander konkurerar med Allbäck, (inte Superettan för övrigt det är där han spelar efter sommaren inte nu). Jag lovar dig att bästa laget kommer att spela. Antagligen inte bästa laget enligt dig men va fan det är ju tur det.

Ok jag vill också ha Elmander med men han konkurerar med Zlatan, bästa svenska spelaren sen Gunnar Nordahl,
Henrik Larsson, rutin, respekt och smartness i massor,
Markus Allbäck, har avgjort hur många viktiga matcher som helst och är fortfarande livsfarlig och
Markus Rosenberg, formstark och har en speed som vi annars saknar i anfallet.

Ja det är faktiskt inte så lätt att bestämma sig för vilket anfallspar som är det optimala, men det lutar väl åt att Zlatan och Elmander skall starta, och så har vi tre killar som kan komma in, Albäck och Rosenberg för att kunna punktera matchen och Larsson för att ändra matchbilden lite mer.

Men det är klart Lagerbäck har ju ingen aning om det här han har ju bara fem raka mästerksapslutspel bakom sig... SUCK

Anonym sa...

Amen Cyron, hur man kan ha Bakircioglü som reserv till Linderoth förvånar mig. Fram med en förbundskapten som vågar ge yngre spelare chansen tidigare