2008-05-13

Lagerbäck måste bort

EM-Biljett säljes

Först säger han att de bästa ska med. Sen tar han ut Allbäck, Alexandersson, Andersson, Larsson och Svensson men lämnar en av svensk fotbolls just nu bästa spelare hemma - Marcus Berg. Att man sen dessutom väljer att ta med en spelare som efter varje stort mästerskap säger nej för att sedan åka runt på massa jippomatcher istället för att leda Sverige till ett nytt mästerskap - det är bara för djävla pissigt!
Vi ska slåss mot Europas bästa om tre veckor.
Henrik Larsson är inte en av Sveriges fem bästa anfallare.
Inte heller Allbäck.
Ska vi ha fem djävla anfallare i truppen och ingen av dessa heter Marcus Berg?

Lagerbäck måste avgå, såhär kan vi inte ha det i fortsättningen.
Besvikelsen är stor just nu.
Man tar ut farmors-spelare istället för fotbolls-spelare.
Nu kan ni sätta er vid grillen, öppna en öl och prata om sommaren 1994, om Allbäcks tjusiga mål mot Azerbadjan och Litauen, om Svenssons mål 2002 om Alexandersson som "aldrig gör en dålig match"(vafan är det för snack egentligen?) - och såklart om Henke. Han är väl mysig? Den där Henke...

Sen var det bara djävligt pinsamt att höra fjolliga media "wow:a" och vissla när Lagerväck läste upp Larssons namn. Pinsamt. Avgå. Hoppas av hela mitt hjärta att Larsson bryter benet igen, gärna mot Grekland. Då ska jag jubla och sjunga Marcus Bergs namn!

Berg har förövrigt gjort fler mål än Henke, dessutom i en bättre liga. Berg har lirat fler landskamper de senaste två åren än Henke. Men visst... Henke, vi kan ju åtminstone snacka om alla mål han gjorde i Celtic - för 10 år sedan.

Avgå Lagerbäck (blogginlägg)

Bomben: Henke med i EM-truppen | Fotbolls-EM 2008 | Fotboll | Sportbladet | Aftonbladet

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ha ha,Henke är väl för fan inte den förste man vill ha bort!! Hallå,Alex o denna jävla sopa Daniel Andersson e ju med,2 st rundningsmärken när motståndet inte heter Lichtenstein o andra toppnationer.Helt obrukbara i ett slutspel./Walles

Anonym sa...

haha heja på något annat lag! om du har såna jävla problem med svenska landslaget. gillar alla sport idioter som tror dom vet bättre än folk som arbetar aktivt med fotboll.

Anonym sa...

anonym2: Fixa svenskalektioner va?

Anonym sa...

Är du bror till Markus Berg eller??
INgen har den repertoar som Henke och han har visat stor form hittills denna säsongen!
Endast ett stort misstag i truppen, Daniel Andersson....gonatt!