2008-07-16

Att ni inte skäms, kvinnor

Det är så fruktansvärt pinsamt att läsa om hur kvinnor är. Sitta och chatta med nån lirare och sen bestämmer sig för en date. Oj! Jag blev våldtagen. Men han som verkade så snäll. Verkade snäll. Ni läser texter. Alla kan väl skriva en text.

Använd lite sunt förnuft, kvinnor.
Hur djävla svårt ska det vara?
Ni är ju lika begåvade som den där skogsarbetaren som ställde sig framför ett björnide och nu vill ha 300.000kr i skadestånd för att det var statens björn.

Kom in i matchen, för HELVETE!
http://www.aftonbladet.se/karleksex/article2903312.ab

6 kommentarer:

Anonym sa...

Det är så fruktansvärt pinsamt att läsa om hur män är. Sitta och chatta med nån brud och sen bestämmer sig för en date. Oj! Jag råkade våldta henne. Men hon som verkade så villig. Verkade villig. Ni läser texter. Alla kan väl skriva en text. Använd lite sunt förnuft, män.
Hur djävla svårt ska det vara?
Ni är ju lika begåvade som den där skogsarbetaren som ställde sig framför ett björnide och nu vill ha 300.000kr i skadestånd för att det var statens björn. Kom in i matchen, för HELVETE!

Anonym sa...

Det finns bara en enda grupp i Sverige som är generellt OND. Det är männen. Tacka Gudrun Schyman för det. Den lögnen har hon lyckats få till PK sanning.

Anonym sa...

Är det Gudrun Schyman som tvingar män att våldta, misshandla och mörda? Intressnt teori. Eller har du bara lite livlig fantasi?

Anonym sa...

anonym:
Det är inte gruppen "Män" som våldtar, det är enskilda individer, och även kvinnor våldtar.

Anonym sa...

Tjejer måste lära sig ta ansvar och sluta skylla ifrån sig. Det finns inget som heter våldtäkt. Om man inte säger nej, så är det ett ja! Det är tjejernas eget fel om de blir våldtagna! Rätt åt er!

Anonym sa...

Det är killar som du Sonny som gör att män i allmänhet får dåligt rykte.